The Definitive Guide to bakugan

Procesul tehnologic este în continuă dezvoltare iar echipamentele electronice sunt înlocuite cu echipamente mai performante, fapt ce presupune un volum mare de deșeuri electronice. O mare parte dintre acestea pot fi reciclate sau reparate și vândute.

Electronicele vechi aruncate necorespunzător afectează mediul și sănătatea tuturor ființelor de pe planetă fiindcă au în componență substanțe periculoase precum plumb, crom, mercur, substanțe ignifuge și chimice care sunt dăunătoare.

Operatorul de colectare Axial Logistics SRL prelucrează datele cu caracter own, completate în formularul de mai sus, în scopul preluării acestei comenzi și a celor viitoare. Sunt de acord Trimite comanda

Jurnalul.ro › Bani şi Afaceri › Economie › Află cât de ușor se pot recicla electrocasnicele mari în 2023 Află cât de ușor se pot recicla electrocasnicele mari în 2023

În continuare sunt foarte puține puncte de colectare DEEE implementate de autoritățile publice locale. Campanii de colectare se organizează sporadic și doar în anumite zone.

Ridicarea deee-urilor de la sediul/domiciliul dvs se realizează pentru o cantitate minimă de 20 kg

Aboneaza-te pentru actualizari de evenimente prin e-mail cu privire la noile campanii de reciclare si lista noastra

Dincolo de toate acestea mai ai posibilitatea să donezi electronicele și electrocasnicele vechi către organizații caritabile. Acestea le recondiționează și le donează ulterior unor categorii sociale defavorizate.

 La TelVerde 0800 444 800 poți afla informații despre unde și cum te poți debarasa de deșeurile electrice, unde există puncte de colectare, când și unde sunt zile de colectare a deșeurilor electrice în localitatea ta, precum și alte informații despre colectarea acestor deșeuri (DEEE).

Operatorul de colectare Axial Logistics SRL prelucrează datele cu caracter individual, completate în formularul de mai sus, în scopul preluării acestei comenzi și a celor viitoare.

Intră în Speak to cu centru de colectare din Sector 4 listat mai jos, caută în secțiunea de anunțuri sau scrie-ne dacă nu găsești ce cauți și te vom ajuta!

Această platformă este specializată în colectarea și reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice, dar și a hârtiei patuturi copii și cartonului.

S.C. REMAT BUCURESTI SUD este operator financial autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri electronice,…

După colectare, DEEE sunt transportate în condiţii de siguranţă către operatorii de tratare şi reciclare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *